Voorpagina

Fotografie

GIS

Internet

Muziek

Fotografie

Wanneer ik met fotografie begonnen ben, kan ik me al niet goed meer herinneren, maar mijn eerste fotografische experimenten waren met een analoge point-and-shoot tijdens de familievakanties met mijn ouders. Zelfs toen al had ik een voorliefde voor natuurfotografie. Mijn eerste analoge SLR was een Zenit 122 van Russische makelij en was afkomstig van één of ander winkeltje op het Falconplein in Antwerpen. Het was met dat toestel dat ik echt gebeten werd door fotografie. Technisch stelden mijn foto's nog niet veel voor, maar het was een hele wereld die voor mij open ging. Om één af andere duistere reden ben ik nadien weer overgeschakeld naar een analoge point-and-shoot. Waarschijnlijk gebeurde die omschakeling om praktische redenen, maar ook het fotograferen kwam op een lager pitje te staan. In 2005 ben ook ik overgeschakeld naar digitaal, maar in eerste instantie was dat met een digitale point-and-shoot van HP. Achteraf gezien was dat ding van erbarmelijke kwaliteit, maar ik heb er toch heel wat foto's mee gemaakt. Doordat ik keer op keer tegen de technische beperkingen van dat toestel opliep, heb ik in 2008 mijn eerste DSLR gekocht. Op dat moment heb ik de keuze voor Canon gemaakt en tot nu toe ben ik dat merk nog steeds trouw.

Sindsdien ben ik me meer en meer gaan verdiepen in de technische kanten van de fotografie door cursussen en workshops. Daardoor is de kwaliteit van mijn foto's er enorm op vooruit gegaan. Wat betreft onderwerpen houd ik me vooral bezig met natuurfotografie. Ik heb ondertussen een aanzienlijke collectie digitale foto's. Een aantal daarvan bewaar ik op het internet en zijn door iedereen vrij te bekijken in mijn portfolio. Ik gebruik ook Pixelfed om sommige van mijn foto's te laten zien.

Portfolio

Pixelfed

Al deze foto's zijn mijn eigendom em mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Wil je graag een door mij gemaakte foto gebruiken op het internet of afgedrukt, neem dan vooraf contact met mij op en dan kunnen daarover afspraken gemaakt worden.