Voorpagina

Fotografie

GIS

Internet

Muziek

Muziek

Ik ben op een aantal verschillende manieren met muziek bezig, daarom hier een overzichtje.

Muzikant

Ik speel verschillende instrumenten. Ik ben begonnen met gitaar en tegenwoordig bespeel ik die zowel in standaard- als in DADGAD-stemming. Daarnaast speel ook nog Ierse bouzouki (in GDAD-stemming) en bodhran. Nu en dan speel ik eens op mandoline en banjo-mandoline en sporadisch neem ik ook wel eens een tin whistle, een low whistle of een blokfluit ter hand.

Sinds een paar jaar speel ik bij Stagecoach bouzouki en bodhran. Dit is een fijne groep waarmee we bluegrass en Ierse folk spelen en dat is vooral veel ambiance.

Folk in Antwerpen

Ik ben medeoprichter en redacteur van de website Folk in Antwerpen. Met deze website hopen we dat meer mensen hun weg zullen vinden naar de diverse folkactiviteiten in het Antwerpse. Het is dus vooral een kalender met de activiteiten van alle folkorganisatoren in het Antwerpse. Daarnaast komen er ook verslagen en andere artikels in verband met Folk in Antwerpen op de site: www.folkinantwerpen.be

Akkoorden voor snaarinstrumenten

Ik heb een website gemaakt met een visueel overzicht van akkoorden voor een aantal snaarinstrumenten. Akkoorden zijn beschikbaar voor: